Kantarelsuppe

Bedømmelse

(12 vurderinger)

1 timer

Skøn efterårssuppe med masser af svampe - tag evt. vennerne med på kantarel-selvpluk?

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 500 g kantareller
  • 1 finthakket zittauerløg
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 dl tør hvidvin, fx riesling
  • 7 dl vand
  • 1½ spsk vildtfond med kantarel, fx touch of taste
  • 2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 spsk friske timianblade

Pynt

  • friske timianblade

Tilbehør

  • 150 g ristet brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens kantarellerne og skær dem i mindre stykker.

Lad fedtstoffet blive godt varmt i en tykbundet gryde. Svits løg og kantareller i ca. 2 min. Drys mel over og tilsæt hvidvin. Lad det koge ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt vand, fond og kog suppen i ca. 10 min. stadig under omrøring. Tilsæt fløde, timian, salt og peber. Varm suppen godt igennem og smag til. Server med ristet brød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,9 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 59 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: