Kylling med shiitakesvampe
45 min
•
&format=webp)
Denne ret er god både til hverdag og som weekendmad: Kylling, skinke og lækre svampe.
Ingredienser
Kylling
50 g
Lufttørret skinke
|
|
---|---|
4
Kyllingefileter (ca. 525 g)
|
|
25 g
Smør
|
Svampe
25 g
Smør
|
|
---|---|
100 g
Shiitakesvampe uden stok - delt i kvarte
|
|
250 g
Markchampignoner i halve
|
|
7 stilke
Bladselleri i skrå skiver (ca. 250 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
½ liter
Karrysauce
|
---|
Tilbehør
4 dl
Basmatiris - koges
|
---|
Sådan gør du
Kylling
Svampe
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan erstatte kyllingebryst med 6-8 stykker perlehønebryst (ca. 475 g). Steg perlehønekødet ca. 5 min. på hver side.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
538 kJ / 129 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,6 g |
Protein: | 8,4 g |
Fedt: | 4,2 g |
Kulhydrat: | 14,1 g |
