3 slags laks
1 time
•
Laks smager dejligt på mange måder og former. Prøv denne tallerken med både røget, bagt og råmarineret laks.
Ingredienser
Råmarineret laks
½ tsk
Korianderfrø
|
|
---|---|
200 g
Optøet, frossen laksefilet uden skind
|
|
2 tsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
½ dl
Friskpresset appelsinsaft
|
|
2 spsk
Hakkede basilikumblade
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Laksepakker
1 plade
Optøet, frossen filodej
|
|
---|---|
200 g
Laksefilet uden skind
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
6
Blade af bredbladet persille
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
1 spsk
Rapsolie
|
Røget laks med krydret agurk
½
Agurk i små tern (ca. 100 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
6 skiver
Røget laks (ca. 200 g)
|
100 g
Skyllede babysalatblade (ca. g)
|
|
---|---|
1½ dl
Creme fraiche
|
|
1
Limefrugt i både
|
Tilbehør
150 g
Ristet flutes
|
---|
Sådan gør du
Råmarineret laks
Laksepakker
Røget laks med krydret agurk
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9358 kJ / 2237 kcal
Næringsindhold pr. 100g
730 kJ / 174 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 26,2 % | 11,2 g |
Kulhydrat: | 22,9 % | 9,8 g |
Fedt: | 50,9 % | 10,1 g |