Åben lasagne med brunet smør og asparges
&format=webp)
Åben lasagne med brunet smør, asparges og citronskal - en nem og skøn måde at servere lasagne på. Her får du opskriften på en dejlig sommerret fuld af smag. Den åbne lasagne er fyldt med stegte grøntsager, hytteost og brunet smør - og masser af frisk citronskal. En perfekt kombination af det friske og fede. Og den sommerlige lasagne topper vi med frisk basilikum. I denne opskrift har vi brugt friske lasagneplader, men du kan sagtens bruge tørrede plader - de skal bare koge i længere tid.
Ingredienser
4
Grønne asparges i mindre stykker
|
|
---|---|
1
Squash i grove tern
|
|
1 tsk
Olie til stegning
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
40 g
Smør
|
|
6
Friske lasagneplader (ca. 150 g)
|
|
1½ dl
Hytteost
|
|
1 håndfuld
Frisk basilikum
|
|
½ tsk
Flagesalt
|
Sådan gør du
Du kan sagtens variere fyldet i din åbne lasagne. Prøv fx at fylde den med pesto, stegte auberginer og revet ost.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2772 kJ / 662 kcal
Næringsindhold pr. 100g
441 kJ / 105 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 17 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 26,8 % | 7 g |
Fedt: | 56,2 % | 6,7 g |
Se hvordan du laver en åben lasagne med asparges, squash, hyttteost, citron og brunet smør. En super lækker, nem og meget hurtig måde at lave lasagne på.
