Æblemos
15 min
•
Nem og dejlig hjemmelavet æblemos. Spis æblemos som topping på din yoghurt eller havregrød - eller brug den i en gammeldags æblekage eller trifli.
Ingredienser
|
½ dl
Vand
|
|
|---|---|
|
750 g
Skrællede æbler i mindre stykker
|
|
|
85 g
Rørsukker (ca. 1 dl)
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Æblemosen kan koges med en flækket vaniljestang eller 1 tsk fintrevet ingefær.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
318 kJ / 76 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,9 g |
| Protein: | 0 g |
| Fedt: | 0,1 g |
| Kulhydrat: | 18,5 g |