Æblesnegle

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

Små lækre godbidder. Så nemme at børnene kan være med.

Ingredienser

30 snegle pr. portion

Opskriften gælder for 1 portion

Fyld

Pynt

  • flormelis

Sådan gør du

Sådan gør du

Lun mælken og hæld den i en skål. Rør gæren ud heri og tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen og lad den hæve tildækket et lunt sted i ca. ½ time.

Fyld

Rør farin, revet æble, ingefær og kardemomme godt sammen. Vend flødeost i - fyldet bliver lidt tyndt, men bliver fast når det er bagt.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 2 dele. Rul hver del til en aflang plade (ca. 25 x 40 cm) og fordel fyldet herpå - lad ca. 4 cm være fri foroven. Rul dejen sammen på den lange led, som til roulader, og skær hver i 15 skiver (a ca. 2½ cm). Sæt sneglene på plader med bagepapir og bøj den yderste dejende ind under hver snegl. Lad sneglene efterhæve tildækket i ca. ½ time og bag dem midt i ovnen. Server sneglene lune.

Tips

Lun sneglene på en brødrister eller i ovnen, hvis de skal spises dagen efter eller har været frosset. Sneglene kan evt. pyntes med glasur.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 225° - traditonel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,1 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 74 %
  • Fedt: 14 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: