Æblesnegle

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

60+ min

Små lækre godbidder. Så nemme at børnene kan være med.

Ingredienser

30 snegle pr. portion

Opskriften gælder for 1 portion

Fyld

Pynt

  • flormelis

Sådan gør du

Sådan gør du

Lun mælken og hæld den i en skål. Rør gæren ud heri og tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen og lad den hæve tildækket et lunt sted i ca. ½ time.

Fyld

Rør farin, revet æble, ingefær og kardemomme godt sammen. Vend flødeost i - fyldet bliver lidt tyndt, men bliver fast når det er bagt.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 2 dele. Rul hver del til en aflang plade (ca. 25 x 40 cm) og fordel fyldet herpå - lad ca. 4 cm være fri foroven. Rul dejen sammen på den lange led, som til roulader, og skær hver i 15 skiver (a ca. 2½ cm). Sæt sneglene på plader med bagepapir og bøj den yderste dejende ind under hver snegl. Lad sneglene efterhæve tildækket i ca. ½ time og bag dem midt i ovnen. Server sneglene lune.

Tips

Lun sneglene på en brødrister eller i ovnen, hvis de skal spises dagen efter eller har været frosset. Sneglene kan evt. pyntes med glasur.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 225° - traditonel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,1 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 74 %
  • Fedt: 14 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: