Æbletoast

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

15 min

Et anderledes mellemmåltid med sødme og sprødhed - den er nem at lave og mætter dejligt!

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 skiver rugbrød
  • 25 g smør
  • ½ tsk stødt kanel
  • 1 spsk rørsukker
  • 2 uskrællede æbler i tynde både, fx elstar

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør rugbrødet med smør og drys med kanel og sukker. Fjern blomst og stilk fra æblerne og skær dem i kvarte. Fjern kernehuset og skær æblebådene i skiver. Læg rugbrødet sammen om æblebådene 2 og 2. Del hver sandwich i 2 og læg dem på en plade med bagepapir. Gratiner æbletoastene midt i ovnen, eller rist dem i en toastmaskine, til de er gyldne - ca. 3 min. Drys evt. med lidt kanel til pynt.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 67 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: