Æbletoast

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

15 min

Et anderledes mellemmåltid med sødme og sprødhed - den er nem at lave og mætter dejligt!

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 skiver rugbrød
  • 25 g smør
  • ½ tsk stødt kanel
  • 1 spsk rørsukker
  • 2 uskrællede æbler i tynde både, fx elstar

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør rugbrødet med smør og drys med kanel og sukker. Fjern blomst og stilk fra æblerne og skær dem i kvarte. Fjern kernehuset og skær æblebådene i skiver. Læg rugbrødet sammen om æblebådene 2 og 2. Del hver sandwich i 2 og læg dem på en plade med bagepapir. Gratiner æbletoastene midt i ovnen, eller rist dem i en toastmaskine, til de er gyldne - ca. 3 min. Drys evt. med lidt kanel til pynt.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 67 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: