Æg og rejer

Æg og rejer

20 min
Æg og rejer er en klassiker på frokostbordet - her serveret med en krydret cremefraichedressing. Server æg og rejer til påskefrokosten eller ved en anden lejlighed, hvor de traditionelle kogte æg skal peppes lidt op. Æg og rejer er et hit hos de fleste - børn som voksne.
Mere inspiration

Prøv også denne variant af pyntede halve æg til frokostbordet.

Djævleæg
20 min
Djævleæg
(5)
Velbekomme!
Tip

Er du glad for stærk smag, kan du fyre op for styrken ved at tilsætte cayennepeber eller chili i cremefraichen - det passer godt til æg og rejer.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

661 kJ / 661 kcal

Næringsindhold pr. 100g

467 kJ / 112 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,3 g
Protein: 60,20000076293945 % 10,2 g
Kulhydrat: 12,800000190734863 % 2,2 g
Fedt: 41,20000076293945 % 7 g

Ingredienser