Æg og rejer
20 min
•
Æg og rejer er en klassiker på frokostbordet - her serveret med en krydret cremefraichedressing. Server æg og rejer til påskefrokosten eller ved en anden lejlighed, hvor de traditionelle kogte æg skal peppes lidt op. Æg og rejer er et hit hos de fleste - børn som voksne.
Ingredienser
Æg og rejer
6
Æg
|
---|
1 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
¼ tsk
Stødt spidskommen
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
100 g
Afdryppede rejer i lage
|
---|
Pynt
2 spsk
Dildkviste
|
|
---|---|
½
Citron skåret i små trekanter
|
Sådan gør du
Æg og rejer
Er du glad for stærk smag, kan du fyre op for styrken ved at tilsætte cayennepeber eller chili i cremefraichen - det passer godt til æg og rejer.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2586 kJ / 618 kcal
Næringsindhold pr. 100g
437 kJ / 104 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 39,9 % | 10,3 g |
Kulhydrat: | 7,1 % | 1,8 g |
Fedt: | 53 % | 6,3 g |