Agerhøns med druer, bagt sellerimos og tyttebær
1 time
•
&format=webp)
En velsmagende efterårsret - der i virkeligheden kan tilberedes hele året!
Ingredienser
Bagt sellerimos
½
Knoldselleri i grove stykker
|
|
---|---|
3
Bagekartofler i grove stykker (ca. 500 g)
|
|
1 dl
Creme fraiche 38%
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Agerhøns med druer
4
Unge agerhøns (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
8 skiver
Bacon (ca. 125 g)
|
|
4 dl
Vand
|
|
2 spsk
Vildtbouillon-pulver, fx touch of taste
|
|
1 dl
Creme fraiche 38%
|
|
2 spsk
Majsstivelse, fx maizena
|
|
2 spsk
Vand
|
|
500 g
Grønne stenfri vindruer
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tyttebær
1 dl
Tyttebærsyltetøj
|
|
---|---|
1½ tsk
Mørk balsamicoeddike
|
Pynt
Frisk rosmarin
|
---|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 20 min. ved 200°.
Bagt sellerimos
Agerhøns med druer
Tyttebær
Ved serveringen
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
14104 kJ / 3371 kcal
Næringsindhold pr. 100g
424 kJ / 101 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 29,1 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 27,7 % | 6,9 g |
Fedt: | 43,2 % | 4,9 g |
