Agerhøns med druer, bagt sellerimos og tyttebær
1 time
•
En velsmagende efterårsret - der i virkeligheden kan tilberedes hele året!
Ingredienser
Bagt sellerimos
|
½
Knoldselleri i grove stykker
|
|
|---|---|
|
3
Bagekartofler i grove stykker (ca. 500 g)
|
|
|
1 dl
Creme fraiche 38%
|
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Agerhøns med druer
|
4
Unge agerhøns (ca. 1 kg)
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
|
8 skiver
Bacon (ca. 125 g)
|
|
|
4 dl
Vand
|
|
|
2 spsk
Vildtbouillon-pulver, fx touch of taste
|
|
|
1 dl
Creme fraiche 38%
|
|
|
2 spsk
Majsstivelse, fx maizena
|
|
|
2 spsk
Vand
|
|
|
500 g
Grønne stenfri vindruer
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Tyttebær
|
1 dl
Tyttebærsyltetøj
|
|
|---|---|
|
1½ tsk
Mørk balsamicoeddike
|
Pynt
|
Frisk rosmarin
|
|---|
Sådan gør du
Bagt sellerimos
Agerhøns med druer
Tyttebær
Ved serveringen
Tip
Bagetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
423 kJ / 101 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,9 g |
| Protein: | 7,3 g |
| Fedt: | 4,9 g |
| Kulhydrat: | 6,9 g |