God hjemmelavet æggesalat med karry er altid et hit både på frokostbordet, i sandwich og som tilbehør til en god sild. Denne opskrift på æggesalat giver lidt at bide i, idet der er små tern af gulerødder i - det er godt for både smag og konsistens. Æggesalat med karry er nem at lave og dejligt at have som basis i køleskabet - så kan du nemt klare en hurtig frokost, når du skal forkæle dig selv.
Server et hjemmebagt rugbrød til æggesalaten og resten af frokosten.
5768 kJ / 1379 kcal
707 kJ / 169 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 23,6 % | 9,8 g |
Kulhydrat: | 32,8 % | 13,6 g |
Fedt: | 43,6 % | 8,3 g |
Æggesalaten kan gøres mere klassisk, hvis du undlader gulerødderne og til sætter syltet agurk. Lav evt. en større portion æggesalat, når du er i gang - den er rigtig god i en sandwich sammen med et blot et salatblad. Du kan gøre din sandwich mere fyldig, hvis du supplerer med bacon eller skinke og et par skiver tomat.
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.