Æggestand
1 time 50 min

Hjemmelavet æggestand er en klassiker på frokostbordet, når der er familiesammenkomst og hyggeligt samvær. Æggestand kan serveres ved mange lejligheder, men hører især til både når der er julefrokost - og gæster om påskebordet. Server din æggestand til røget fisk, friskbagt rugbrød, smør og purløg. Du kan også servere røget dyrekølle med sukkersyltede tyttebær til æggestanden.

Ingredienser
8 personer
Æggestand
6 Æg | |
---|---|
2 dl Piskefløde | |
½ tsk Fint salt | |
Friskkværnet hvid peber |
Sådan gør du
Æggestand
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4637 kJ / 1108 kcal
Næringsindhold pr. 100g
900 kJ / 215 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 15,5 % | 8,2 g |
Kulhydrat: | 2,8 % | 1,5 g |
Fedt: | 81,7 % | 19,9 g |