Her er mere inspiration til pandekager på bål.
Lav små tern af smørret, før du går ud til bålet, så er det nemt at komme en lille klat smør på panden ad gangen. Du kan også bruge alle slags bær, nødder, spiselige blomster og/eller frugt i dine pandekager. Det ser skønt ug og smager dejligt.
6251 kJ / 1494 kcal
742 kJ / 177 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 10,9 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 55,2 % | 24,1 g |
Fedt: | 33,9 % | 6,8 g |
Børn elsker pandekager – De her smager helt fantastisk, især hvis I laver dem på bål. Se mere på arla.dk/madløjer
Hvedemel (3,5 dl)
|
200 g |
---|---|
Bagepulver
|
2 tsk |
Sukker
|
2 spsk |
Vaniljesukker
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Kærnemælk eller mælk
|
2½ dl |
Fintrevet citronskal (usprøjtet) (kan udelades)
|
|
Æg
|
2 |
Smeltet smør
|
50 g |
Smør til stegning
|
---|
Blåbær, ribs, brombær eller jordbær
|
100 g |
---|
Friske bær, fx blåbær eller andre bær og/eller anden frugt
|
100 g |
---|---|
Ahornsirup, nutella eller marmelade
|