Andebryst med bagte æbler, løg og sprødstegt svær
1 time
•
Retten leder tankerne hen på den traditionelle æbleflæsk - nu i en anderledes version med andebryst med sprøde svær og masser af æbler, løg og timian.
Ingredienser
|
2
Andebryster med skind (ca. 600 g)
|
|
|---|---|
|
25 g
Smør
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3
Rødløg i både (ca. 150 g)
|
|
|---|---|
|
6
Uskrællede æbler i både (ca. 750 g)
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
3 spsk
Frisk timian
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
1 dl
Tørrede tranebær
|
Tilbehør
|
240 g
Ristet groft rugbrød
|
|---|
Sådan gør du
Stegetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
401 kJ / 96 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,3 g |
| Protein: | 7,3 g |
| Fedt: | 2,7 g |
| Kulhydrat: | 10,4 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.