Når isen skal ud af formen, kan du kort dyppe formen i vamt vand. Vend isen ud på et skærebræt, læg serveringsfadet ovenpå isen og vend rundt igen - så vender isen rigtigt og kan pyntes. I stedet for at lave en stor semifreddo kan du også lægge isen sammen i to mindre forme og fryse dem ned.
12690 kJ / 3033 kcal
988 kJ / 236 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 13,4 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 40,8 % | 23,7 g |
Fedt: | 45,8 % | 12,2 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
150 g |
---|---|
Pasteuriserede æggeblommer
|
4 |
500 g | |
Pasteuriserede æggehvider
|
3 |
2½ dl | |
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
2 spsk |
Grofthakket mørk chokolade (ca. 70% kakao)
|
75 g |
Grofthakkede makroner
|
100 g |
Marengs i grove stykker, fx kyskager
|
50 g |
Grofthakket mørk chokolade (ca. 70% kakao)
|
|
---|---|
Friske citronmelisseblade
|