Appelsin- og chokoladesemifreddo med knas

Appelsin- og chokoladesemifreddo med knas

60+ min Dessert
En festlig isdessert lavet på kvark, der gør smagen frisk og let. Semifreddoen er krydret med appelsinskal og mørk chokolade og gemmer på sprøde overraskelser af makron og marengs.
Velbekomme!
Tip

Når isen skal ud af formen, kan du kort dyppe formen i vamt vand. Vend isen ud på et skærebræt, læg serveringsfadet ovenpå isen og vend rundt igen - så vender isen rigtigt og kan pyntes. I stedet for at lave en stor semifreddo kan du også lægge isen sammen i to mindre forme og fryse dem ned.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12697 kJ / 3035 kcal

Næringsindhold pr. 100g

989 kJ / 236 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 13,7 % 7,9 g
Kulhydrat: 41,1 % 23,9 g
Fedt: 45,2 % 12,1 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser