Når isen skal ud af formen, kan du kort dyppe formen i vamt vand. Vend isen ud på et skærebræt, læg serveringsfadet ovenpå isen og vend rundt igen - så vender isen rigtigt og kan pyntes. I stedet for at lave en stor semifreddo kan du også lægge isen sammen i to mindre forme og fryse dem ned.
12505 kJ / 2989 kcal
974 kJ / 233 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 13,6 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 41,5 % | 23,7 g |
Fedt: | 44,9 % | 11,8 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
---|---|
4
Pasteuriserede æggeblommer
|
|
500 g
Kvark
|
|
3
Pasteuriserede æggehvider
|
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
2 spsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
75 g
Grofthakket mørk chokolade
|
|
100 g
Grofthakkede makroner
|
|
50 g
Marengs i grove stykker, fx kyskager
|
Grofthakket mørk chokolade
|
|
---|---|
Citronmelisseblade
|