I stedet for 4 artiskokker kan du i stedet servere 2 artiskokker og 1 bundt grønne asparges. Tag de kogte artiskokker op af vandet og kom aspargesene i gryden. Kog dem 1-2 min. Lad dem dryppe af. Server evt. saucen i portionsskåle, så hver person kan dyppe grønt og brød i sin egen lille skål sauce.
6107 kJ / 1460 kcal
239 kJ / 57 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 8,4 % | 1,2 g |
Kulhydrat: | 18,9 % | 2,7 g |
Fedt: | 72,7 % | 4,7 g |
Vand
|
1½ liter |
---|---|
Citron (usprøjtet) i skiver
|
½ |
Groft salt
|
1½ tsk |
Små artiskokker
|
4 |
Æggeblommer
|
4 |
---|---|
Grøntsagsbouillon
|
1 dl |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
½ dl | |
Smør
|
100 g |
Godt brød
|
---|
Krydderurter, fx frisk timian
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
|
Flagesalt
|