Asparges med misosmør

Asparges med misosmør

30 min Tilbehør
Den traditionelle forårsbebuder grønne asparges er så skøn en råvare. Her i godt selskab med brunet smør, som får et twist af miso, fermenteret sojabønne - en japansk specialitet, der giver masser af umami. Asparges med misomør toppes op med koriander, der klæder misoen rigtig godt. Du kan vælge en mere nordisk variant ved at lade den brunede smør stå for sig selv, evt. toppe op med hårdkogt hakket æg og persille eller andre krydderurter. Asparges med brunet smør er godt både som selstændig ret - eller som tilbehør.
Mere inspiration

Skøn og enkel salat, når grillen er i gang....

Velbekomme!
Variation

Asparges med brunet smør er et hit - uanset om der er miso i smørret eller ej. Du kan supplere med hakket kogt æg og de krydderurter, du bedst kan lide - så har du en super forret.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3910 kJ / 935 kcal

Næringsindhold pr. 100g

589 kJ / 141 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 6,9 % 2,4 g
Kulhydrat: 8,2 % 2,8 g
Fedt: 84,9 % 13,5 g
Relateret video
Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Ingredienser