Grillede asparges og squash

Grillede asparges og squash

20 min
Grillede asparges og squash grøntsager har hovedrollen i denne lækre salat, der er både nem og hurtig. Det er ofte det enkle, der smager bedst - og denne salat med grillede asparges og grillet squash er virkelig en topscorer. Grill blot asparges og squash, bland med rucola og salatost - dryp med olie, citron og chili. Salaten er et perfekt tilbehør til en grillaften.

Sådan gør du

Grillede asparges og squash
  • Skær squashene i tynde skiver på langs og pensl dem med olie på begge sider.
  • Knæk enderne af aspargesene og vend dem rundt i resten af olien.
  • Grill grøntsagerne til de har tydelige grillstreger og anret dem på et fad sammen med rucola, chili og salatost.
  • Dryp salaten med citronsaft, drys med salt og peber og server.
Mere inspiration

Skønt tilbehør eller lille starter, når grillen er i gang....

Velbekomme!
Variation

Du kan supplere grøntsagerne med grillede auberginer og eller store tomater i skiver. Skru op for smagen med ekstra chili og eller krydderurter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4088 kJ / 977 kcal

Næringsindhold pr. 100g

303 kJ / 72 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 19,4 % 3,5 g
Kulhydrat: 13 % 2,3 g
Fedt: 67,6 % 5,5 g
Relateret video
Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Ingredienser

Grillede asparges og squash
Grønne squash (ca. 500 g)
2
Olivenolie
2 spsk
Grønne asparges (ca. 500 g)
1 bundt
Rucolasalat
50 g
Frisk rød chilipeber i ringe
1
Arla Karolines Køkken® Salatost i tern med persille og hvidløg
200 g
Friskpresset citronsaft
2 spsk
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber