Bagels

Bagels

60+ min
Fryseegnet

Bagel er en bolle, som er helt sin egen. Det karakteristiske ved bagels brød er hullet i midten og den seje krumme, som kogningen af bagels giver. Her får du en opskrift på bagels, så du prøver både at koge bagels og bage bagels. Nu du skal i gang, så er måske en ide, at lave en stor portion - så kan du servere hjemmelavede bagels til gæster, madpakke, frokost og når du bare er lidt lækkersulten.

Mere inspiration

Klassisk anvendelse af bagels.

Velbekomme!
Frysetip

Bagels kan fryses - lun dem inden serveringen.

Tip

Bagels skal være seje i krummen. Du kan riste dine bagels, så de bliver sprøde i skorpen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7074 kJ / 1691 kcal

Næringsindhold pr. 100g

999 kJ / 239 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,3 g
Protein: 12,1 % 7,1 g
Kulhydrat: 75,1 % 44,1 g
Fedt: 12,8 % 3,5 g

Ingredienser