Bagel er en bolle, som er helt sin egen. Det karakteristiske ved bagels brød er hullet i midten og den seje krumme, som kogningen af bagels giver. Her får du en opskrift på bagels, så du prøver både at koge bagels og bage bagels. Nu du skal i gang, så er måske en ide, at lave en stor portion - så kan du servere hjemmelavede bagels til gæster, madpakke, frokost og når du bare er lidt lækkersulten.
Bagels kan fryses - lun dem inden serveringen.
Bagels skal være seje i krummen. Du kan riste dine bagels, så de bliver sprøde i skorpen.
7815 kJ / 1868 kcal
1031 kJ / 246 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 13,7 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 68,1 % | 41,3 g |
Fedt: | 18,2 % | 5,1 g |