Bagels

Bagels

60+ min
Fryseegnet

Bagel er en bolle, som er helt sin egen. Det karakteristiske ved bagels brød er hullet i midten og den seje krumme, som kogningen af bagels giver. Her får du en opskrift på bagels, så du prøver både at koge bagels og bage bagels. Nu du skal i gang, så er måske en ide, at lave en stor portion - så kan du servere hjemmelavede bagels til gæster, madpakke, frokost og når du bare er lidt lækkersulten.

Mere inspiration

Klassisk anvendelse af bagels.

Velbekomme!
Frysetip

Bagels kan fryses - lun dem inden serveringen.

Tip

Bagels skal være seje i krummen. Du kan riste dine bagels, så de bliver sprøde i skorpen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7815 kJ / 1868 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1031 kJ / 246 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 13,7 % 8,3 g
Kulhydrat: 68,1 % 41,3 g
Fedt: 18,2 % 5,1 g

Ingredienser