Bagt blomkål med gremolata
45 min
•
&format=webp)
Få sat krydderi på blomkålen og lad den bage i ovnen. Her med en skøn gremolata med bacon og mandler og lidt kølig yoghurtdressing til afrunding.
Ingredienser
Bagt blomkål
1 spsk
Tandoorikrydderi
|
|
---|---|
1 spsk
Korianderfrø - stødes
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
5 dl
Yoghurt 10%
|
|
1 kg
Blomkål i store buketter
|
Gremolata
125 g
Bacon
|
|
---|---|
50 g
Grofthakkede mandler
|
|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
Tilbehør
2½ dl
Yoghurt 10%
|
|
---|---|
200 g
Groft flute
|
Sådan gør du
Bagt blomkål
Gremolata
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10017 kJ / 2394 kcal
Næringsindhold pr. 100g
465 kJ / 111 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 16,2 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 28,6 % | 7,8 g |
Fedt: | 55,2 % | 6,9 g |
