Ca. 20 min. ved 225° - varmluft.
9112 kJ / 2178 kcal
423 kJ / 101 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 17,8 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 31,5 % | 7,8 g |
Fedt: | 50,7 % | 5,8 g |
1 spsk
Tandoorikrydderi
|
|
---|---|
1 spsk
Korianderfrø - stødes
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
5 dl
Græsk yoghurt
|
|
1 kg
Blomkål i store buketter
|
125 g
Bacon
|
|
---|---|
50 g
Grofthakkede mandler
|
|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
2½ dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
200 g
Groft flute
|