Vil du lave din egen mælkesauce, har du opskriften her.
I stedet for laks, kan du bruge hvid fisk, fx torsk, lyssej eller skrubbefileter. Eller du kan brune 4 små kyllingefileter og lægge dem på æbler og jordskokker.
11843 kJ / 2831 kcal
492 kJ / 118 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 22,6 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 44,6 % | 12,9 g |
Fedt: | 32,8 % | 4,4 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Mandler
|
50 g |
---|---|
Dildkviste
|
½ dl |
Røde æbler i tynde både (ca. 375 g)
|
3 |
---|---|
Jordskokker i grove tern
|
300 g |
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
1 bundt |
½ liter | |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Fersk laks uden skind
|
500 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Friske dildkviste
|
---|
Basmatiris - koges
|
240 g |
---|