Bagt laks med jordskokker og mandelgremolata er en nem og dejlig ret, hvor hele familien kan være med. Det tager godt 20 min. at tilberede bagt laks med jordskokker og mandelgremolata, så skal retten bare i ovnen og du skal koge ris - og aftensmaden er serveret. Den bagte laks har bid fra mandelgremolataen, en lækker bund af æbler og jordskokker og det hele er bundet sammen af den friske citronsauce.
Vil du lave din egen mælkesauce, har du opskriften her.
I stedet for laks, kan du bruge hvid fisk, fx torsk, lyssej eller skrubbefileter. Eller du kan brune 4 små kyllingefileter og lægge dem på æbler og jordskokker.
11727 kJ / 2803 kcal
487 kJ / 116 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 22,5 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 45,9 % | 13,1 g |
Fedt: | 31,6 % | 4,2 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.