Bagt sej med æble-gulerodssalat
45 min
•
Den bagte fisk får et fint modspil af den friske, syrlige salat og de sprøde kartofler.
Ingredienser
|
1 kg
Kolde, kogte kartofler i tern
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Smeltet smør
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
500 g
Renset lyssejfilet uden skind
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Smeltet smør
|
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Æble-gulerodssalat
|
3
Rødkindede æbler i tynde både (ca. 300 g)
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
|
6
Gulerødder i tynde, halve skrå skiver (ca. 300 g)
|
|
|
200 g
Salatost i tern - afdryppet
|
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
|
3 spsk
Græskarkerner
|
Sådan gør du
Æble-gulerodssalat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
396 kJ / 95 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g |
| Protein: | 6,5 g |
| Fedt: | 3,5 g |
| Kulhydrat: | 9,2 g |