Bagt torsk med citronsauce
30 min
•

Citron og fisk er to ting der klæder hinanden virkelig godt. Citronsaucen binder hele retten sammen....den skønne torsk, de flotte sorte ris og de smukke kulørte grøntsager.
Ingredienser
500 g
Renset torskefilet
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Strimlet savojkål (ca. 300)
|
|
5
Gulerødder i tynde stave (ca. 300 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
½ liter
Mælkesauce
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
3 dl
Fuldkornsris, fx sorte ris - koges
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
495 kJ / 118 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,9 g |
Protein: | 7,2 g |
Fedt: | 4,1 g |
Kulhydrat: | 13 g |
Relateret video
Sådan fileterer du torsk
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
