Bagte æg
45 min
•
Arbejdstid: 15 min
•
En lille nem frokost med æg - dejlig også til en brunch.
Ingredienser
|
25 g
Smør
|
|
|---|---|
|
1
Lille rødløg i tynde ringe (ca. 50 g)
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
¼ tsk
Fintrevet muskatnød
|
|
|
½ liter
Skyllede babyspinatblade
|
|
|
½ dl
Revet gul ost
|
|
|
4 spsk
Piskefløde
|
|
|
4
Æg
|
Pynt
|
Cayennepeber
|
|
|---|---|
|
Purløg
|
Tilbehør
|
240 g
Hårdt ristet fuldkornsrugbrød
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
760 kJ / 182 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,4 g |
| Protein: | 6,4 g |
| Fedt: | 10,3 g |
| Kulhydrat: | 15,9 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.