Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.
Ca. 5 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan også bruge pærer fra dåse eller bage rabarber i stedet for blommer. Tag isen ud af fryseren og stil den i køleskabet i ca. ½ time inden du skal bruge den.
6280 kJ / 1501 kcal
757 kJ / 181 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 4,9 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 62,1 % | 27,7 g |
Fedt: | 33 % | 6,7 g |
Hvis du vil lave din vaniljeis selv, så prøv denne nemme opskrift.
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.