Bagte blommer og brændt hvid chokolade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(25 vurderinger)

45 min

Bagte blommer med brændt hvid chokolade er lækkert tilbehør til en god vaniljeis.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Dessert til 4

Antal portioner

  • ½ liter vaniljeflødeis

Bagte blommer

  • 400 g blommer i halve og kvarte
  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
  • 1 vaniljestang - kornene heraf

Brændt hvid chokolade

  • 50 g finthakket hvid chokolade
  • 25 g grofthakkede mandler

Pynt

  • friske mynteblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tag isen ud af fryseren og stil den i køleskabet i ca. ½ time.

Bagte blommer

Vend blommerne sammen med sukker og vaniljekorn i en lille bradepande. Bag blommerne midt i ovnen og lad dem køle let af.

Brændt hvid chokolade

Vend chokolade og mandler sammen og fordel blandingen i et tyndt lag på en plade med bagepapir. Bag midt i ovnen til chokoladen er gylden. Tag ud og lad køle af på en rist.

Anret de bagte blommer i glas og fordel isen i kugler herpå. Bryd chokoladen i mindre stykker og fordel på isen. Pynt med mynte.

Tip

Du kan også bruge pærer fra dåse eller bage rabarber i stedet for blommer.

Bagetid for blommer

Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.

Bagetid for mandler og chokolade

Ca. 5 min. ved 200° - traditionel ovn.

Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,4 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 51 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag