Parfait

Parfait

60+ min Dessert
Parfait er en klassisk is fremstillet af æggeblommer, sukker og fløde. Parfait er kendetegnet ved at fløden piskes til flødeskum og vendes i ismassen, hvilket gør parfait til en lækker luftig is. Prøv denne nemme opskrift på parfait med vanilje næste gang du får lyst til hjemmelavet is!
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9129 kJ / 2182 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1497 kJ / 358 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 3,3 % 2,9 g
Kulhydrat: 14,6 % 12,9 g
Fedt: 82,1 % 33,2 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser