Parfait
3 timer 15 min
•
Arbejdstid: 25 min
•
)
Parfait er en klassisk is fremstillet af æggeblommer, sukker og fløde. Parfait er kendetegnet ved at fløden piskes til flødeskum og vendes i ismassen, hvilket gør parfait til en lækker luftig is. Prøv denne nemme opskrift på parfait med vanilje næste gang du får lyst til hjemmelavet is!
Ingredienser
Parfait
½ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
3
Æggeblommer
|
|
60 g
Sukker (ca. ¾ dl)
|
|
1
Vaniljestang - kornene heraf
|
Sådan gør du
Parfait
Du kan også serverer din parfait vendt i chokoladedrys.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8741 kJ / 2089 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1433 kJ / 342 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 3,5 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 14,8 % | 12,5 g |
Fedt: | 81,7 % | 31,7 g |
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
