Parfait

Parfait

60+ min Dessert

Parfait er en klassisk is fremstillet af æggeblommer, sukker og fløde. Parfait er kendetegnet ved at fløden piskes til flødeskum og vendes i ismassen, hvilket gør parfait til en lækker luftig is. Prøv denne nemme opskrift på parfait med vanilje næste gang du får lyst til hjemmelavet is!

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9090 kJ / 2173 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1502 kJ / 359 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 3,3 % 2,9 g
Kulhydrat: 14,5 % 12,8 g
Fedt: 82,2 % 33,4 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser