Bagte grøntsager med hytteost
1 time
•
&format=webp)
Passer både som tilbehør til kød eller selvstændig vegetarret.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
¾ spsk
Karry
|
|
5
Groftrevne gulerødder (ca. 250 g)
|
|
3
Hakkede løg (ca. 225 g)
|
|
5 stilke
Bladselleri i skiver (ca. 200 g)
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Æg
|
|
200 g
Hytteost
|
|
2 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1 dl
Frisk, klippet purløg
|
|
1
Knust fed hvidløg
|
Hertil
Blandet salat (ca. 520 g)
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Grøntsagerne kan skiftes ud med andre grøntsager. Anvendes grove grøntsager som kartofler og rodfrugter øges bagetiden med 20-30 min. Skal tilbehøret være ekstra festligt, kan du lave flødebagte grøntsager ved at erstatte hytteosten med piskefløde.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3145 kJ / 752 kcal
Næringsindhold pr. 100g
180 kJ / 43 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 27 % | 2,8 g |
Fedt: | 42,7 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 30,3 % | 3,2 g |
