Banancupcakes med peanutbuttercreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(32 vurderinger)

60+ min

Kan du lide peanutbutter, så prøv dem - kan du ikke, så prøv dem alligevel!

Ingredienser

Opskriften gælder for 20 personer

  • 275 g sukker (ca. 3¼ dl)
  • 125 g blødt smør
  • 2 store æg
  • 1½ tsk vaniljeekstrakt
  • 300 g hvedemel (ca. 5¼ dl)
  • ½ tsk natron
  • ¼ tsk groft salt
  • 2½ dl kærnemælk
  • 3 mosede bananer

Peanutbuttercreme

  • 250 g flormelis
  • 125 g blødt smør
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 250 g lys og cremet peanutbutter
  • 3 spsk mælk

Pynt

  • flormelis

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk sukker og smør lyst og luftigt. Tilsæt æg og vaniljeekstrakt og pisk det godt sammen. Vend alle de tørre ingredienser sammen. Kom dem i æggeblandingen skiftevis med kærnemælken og pisk i ca. 2 min. Vend bananmosen i dejen og fyld den i muffinsformene (ca. 2/3 fyldte). Bag dem midt i ovnen og lad dem køle helt af på en bagerist.

Peanutbuttercreme

Kom flormelis, smør, vaniljesukker, peanutbutter og mælk i en foodprocessor og kør det i ca. 30 sek. eller til det er lækker cremet.

Smør eller sprøjt cremen på de kolde cupcakes. Pynt med flormelis og server.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 29240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,9 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 44 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: