Bananpandekager

Opskrift på nemme, lækre og luftige bananpandekager med havregryn. Pandekagerne er lynhurtige at lave, og de kan serveres til morgenmad, mellemmåltid og/eller dessert. Pak dem fx i madpakken sammen med frisk frugt - eller server skyr, friske bær og honning til, når den står på lune bananpandekager til dessert. De lette og luftige pandekager med banan er et hit uanset årstid og tidspunkt.
Ingredienser
Bananpandekager
3
Æg
|
|
---|---|
75 g
Finvalsede havregryn
|
|
2
Bananer
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
½ tsk
Groft salt
|
20 g
Smør
|
---|
Topping
Skyr naturel
|
|
---|---|
Blandede bær
|
|
Honning
|
Sådan gør du
Bananpandekager
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis du godt kan lide en mere grov struktur på bananpandekagen, så lad være med at blende dejen. Har du overskud af skyr og/eller yoghurt med eller uden frugt, så kan du anvende dem både i dejen og som tilbehør til pandekagerne. Hvis du lægger inde med overmodne bananer, kan du med fordel bruge dem i bananpandekager. Overmodne bananer bidrager med ekstra sødme til pandekagerne.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
705 kJ / 168 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,2 g |
Protein: | 6,3 g |
Fedt: | 7,2 g |
Kulhydrat: | 19,5 g |
