Vild med blåbærkager? Så prøv også denne blåbærcheesecake.
Du kan sætte papirsforme i muffinsformens huller i stedet for at smørre den.
Det smager også dejligt at blande lidt stødt kanel eller kardemomme i toppingen. Blåbærrene kan erstattes af andre bær, fx skovbær, hindbær, brombær eller en blanding heraf.
12584 kJ / 3008 kcal
1256 kJ / 300 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 5,7 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 46,7 % | 34,5 g |
Fedt: | 47,6 % | 16,1 g |
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
150 g |
---|---|
Blødt smør
|
100 g |
Æg
|
2 |
1½ dl | |
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
200 g |
Bagepulver
|
2 tsk |
Vaniljesukker
|
2 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friske eller frosne blåbær (ca. 3 dl)
|
200 g |
Blødt smør - til formen
|
20 g |
---|---|
Hvedemel - til formen
|
1 spsk |
Grofthakkede hasselnødder
|
4 spsk |
---|---|
Rørsukker
|
1 spsk |