Blåbærmuffins - Opskrifter - Arla

Blåbærmuffins

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

45 min

Vælg din yndlingsfrugt/-bær til disse muffins. Pynt med flormelis og nyd dem!

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

  • 4 æg
  • 275 g sukker (ca. 3 dl)
  • 3 dl Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 200 g smør - smeltet
  • 350 g hvedemel (ca. 5¾ dl)
  • 4 tsk bagepulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 200 g blåbær (ca. 3 dl)

Pynt

  • flormelis

Hertil

  • syltetøj

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg og sukker til en luftig "æggesnaps". Tilsæt kvark og det letafkølede, smeltede smør. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen og vend det i. Tilsæt frugten og fordel dejen i 12 muffinsforme (a ca. 1½ dl) - ca. 1 dl dej i hver form. Bag kagerne på en bageplade midt i ovnen. Server de 12 muffins lune.

Bagetid

Ca. 35 min. ved 175° - traditionel ovn.

Tips

I stedet for blåbær kan man bruge en blanding af banan i små stykker og tørrede tranebær.
Man kan også bage i små muffinsforme (a ca. 1 dl) - ca. ¾ dl dej i hver form. Der bliver ca. 20 muffins, bag dem 20-25 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 19600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,2 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: