Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan sætte papirsforme i muffinsformens huller i stedet for at smørre den.
Det smager også dejligt at blande lidt stødt kanel eller kardemomme i toppingen. Blåbærrene kan erstattes af andre bær, fx skovbær, hindbær, brombær eller en blanding heraf.
12606 kJ / 3013 kcal
1253 kJ / 300 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 5,9 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 47,9 % | 35,3 g |
Fedt: | 46,2 % | 15,7 g |
Vild med blåbærkager? Så prøv også denne blåbærcheesecake.
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
---|---|
100 g
Blødt smør
|
|
2
Æg
|
|
1½ dl
Creme fraiche
|
|
200 g
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
200 g
Friske eller frosne blåbær (ca. 3 dl)
|
20 g
Blødt smør - til formen
|
|
---|---|
1 spsk
Hvedemel - til formen
|
4 spsk
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
---|---|
1 spsk
Rørsukker
|