Blåbærishjerter med blåbærhotshot

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(33 vurderinger)

60+ min

Iskolde hjerter møder hotte shots. Smuk, romantisk og lidt anderledes dessert!

Ingredienser

Antal portioner

Hotshot

  • 150 g blåbær
  • 2 dl friskpresset friskpresset appelsinsaft
  • 1 dl vand
  • 4 spsk sukker

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring blåbær, citronsaft og 100 g flormelis til kogepunktet i en gryde. Kom bærblandingen i en sigte over en skål og pres saften af dem. Afkøl saften. Pisk æggeblommerne med de sidste 50 g flormelis til det er luftigt. Pisk fløden til et let skum. Vend blåbærsaften i æggemassen. Vend flødeskummet i æggemassen. Fordel ismassen i hjerteforme af silikone eller frys isen i en anden velegnet form. Frys isen mindst 6 timer.

Hotshot

Kom blåbær, appelsinsaft, vand og sukker i en gryde. Kog det sammen ca. 5 min. Pres det gennem en sigte over en skål og varm op igen. Smag til og fordel i 4 shotglas. Server hjerteisen med de varme shots.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,4 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 50 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

En moscato d'asti vil være perfekt Kilde: Martin Nordkvist

Lidt mere om vin til parfait