Blomkålsris
30 min
•
&format=webp)
Blomkålsris er et nemt tilbehør til gryderetter, salater eller som topping til suppe. Varier smagsnuancerne i blomkålsris med friske krydderurter, hvidløg eller andre lækre krydderier.
Ingredienser
Blomkålsris
25 g
Smør
|
|
---|---|
3
Finthakkede skalotteløg (ca. 150 g)
|
|
750 g
Groftrevet blomkål
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
¾ dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
1½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
Pynt
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
172 kJ / 41 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,1 g |
Protein: | 1,7 g |
Fedt: | 2,3 g |
Kulhydrat: | 3,4 g |
