Blommecrumble med mandler
35 min
•
Arbejdstid: 25 min
•
Brug saftige blommer til disse små portionsanrettede crumblekager. Mandlerne giver kagerne en delikat smag. Server med vaniljeprikket flødeskum.
Ingredienser
600 g
Blommer i tern
|
|
---|---|
75 g
Sukker (ca. ¾ dl)
|
|
40 g
Ristede mandelflager
|
Crumbledej
100 g
Hvedemel (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
50 g
Mandelmel (ca. 1 dl)
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
100 g
Koldt smør
|
Vaniljeskum
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
1 spsk
Vaniljesukker
|
Sådan gør du
Crumbledej
Vaniljeskum
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13060 kJ / 3121 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1046 kJ / 250 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 4,8 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 34,2 % | 21 g |
Fedt: | 61 % | 17,3 g |