Blommecrumble med mandler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

35 min

Brug saftige blommer til disse små portionsanrettede crumblekager. Mandlerne giver kagerne en delikat smag. Server med vaniljeprikket flødefraiche.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g blommer i tern
  • 75 g sukker (ca. ¾ dl)
  • 40 g ristede mandelflager

Crumbledej

  • 100 g hvedemel (ca. 2 dl)
  • 50 g mandelmel (ca. 1 dl)
  • 2 spsk sukker
  • 100 g koldt smør

Vaniljeskum

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland blommer, sukker og mandelflager sammen - gem lidt mandelflager til pynt. Fordel i 6 små ovnfaste forme (ca. 11 cm i diameter).

Crumbledej

Bland mel, mandelmel og sukker i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen. Fordel dejen over blommerne og bag tærterne midt i ovnen - til de er gyldne. Lad tærterne køle let af.

Vaniljeskum

Pisk flødefraiche og vaniljesukker sammen til et let skum, fx med en håndmixer og smag til.

Server de 6 blommecrumble lune med vaniljeskum til.

Bagetid

Ca. 18 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,6 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 60 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag