Boghvede crunch
3 timer 30 min
•
Arbejdstid: 15 min
•
&format=webp)
Nem opskrift på crunch. Sprøde boghvedekerner med smag af kanel. Et dejligt drys på yoghurt - til morgenmad, brunch eller nemt mellemmåltid.
Ingredienser
50 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Hel boghvede (ca. 5 dl)
|
|
2 spsk
Honning
|
|
1 tsk
Stødt kanel
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Spis boghvede crunchen til fx yoghurt eller kefir med friske bær.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7890 kJ / 1886 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1591 kJ / 380 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 8,4 % | 7,8 g |
Fedt: | 23,8 % | 10,2 g |
Kulhydrat: | 67,8 % | 63,5 g |
