Boghvede crunch
3 timer 30 min
•
Arbejdstid: 15 min
•
Nem opskrift på crunch. Sprøde boghvedekerner med smag af kanel. Et dejligt drys på yoghurt - til morgenmad, brunch eller nemt mellemmåltid.
Ingredienser
|
50 g
Smør
|
|
|---|---|
|
400 g
Hel boghvede (ca. 5 dl)
|
|
|
2 spsk
Honning
|
|
|
1 tsk
Stødt kanel
|
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Spis boghvede crunchen til fx yoghurt eller kefir med friske bær.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1591 kJ / 380 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,2 g |
| Protein: | 7,8 g |
| Fedt: | 10,2 g |
| Kulhydrat: | 63,6 g |