14092 kJ / 3368 kcal
806 kJ / 193 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 7,5 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 39,3 % | 18,6 g |
Fedt: | 53,2 % | 11,6 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
Skrællede pærer i tern, fx conference (ca. 500 g)
|
4 |
---|---|
Fintrevet frisk ingefær
|
1 spsk |
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Akaciehonning
|
2 spsk |
Vand
|
1 spsk |
Friske citrontimianblade
|
2 tsk |
Hvedemel (ca. 2 dl)
|
125 g |
---|---|
Boghvedeflager (ca. 2 dl)
|
80 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Mælk
|
3 dl |
Æg
|
4 |
Akaciehonning
|
1½ spsk |
Smør - smeltet
|
100 g |
Friskpresset limesaft
|
2 spsk |
---|---|
Akaciehonning
|
2 spsk |
¼ liter |
Stilke af frisk citrontimian
|
---|