Krydderbraiseret vildsvin med ristet fennikel
2 timer
•
Arbejdstid: 45 min
•
Krydderbraiseret vildsvin med ristet fennikel - en rigtig gourmetret for dig, som har lyst til at gøre noget ekstra ud af det.
Ingredienser
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
|---|---|
|
1¼ kg
Nakkefilet af vildsvin
|
|
2
Citroner (usprøjtede)
|
|
|---|---|
|
25 g
Smør
|
|
|
1
Fed hvidløg - ca. 10-12 pillede fed
|
|
|
1 dl
Salvieblade
|
|
|
1 liter
Mælk
|
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
600 g
Vaskede aspargeskartofler
|
|
|---|---|
|
200 g
Fennikler i tynde skiver
|
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
|
Bredbladet persille
|
|---|
Tilbehør
|
225 g
Salat af fx, rødbedeblade, spinat og rucola
|
|
|---|---|
|
200 g
Groft brød
|
Sådan gør du
Vildsvin
Braisering
Kartofler
Servering
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Retten kan også laves med nakkefilet uden svær fra gris.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
490 kJ / 117 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 7,9 g |
| Fedt: | 6,3 g |
| Kulhydrat: | 7,2 g |