Krydderbraiseret vildsvin med ristet fennikel
                                
                                    2 timer
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbejdstid:  45 min
                                
                        
                
                    •
                    
            
        
    Krydderbraiseret vildsvin med ristet fennikel - en rigtig gourmetret for dig, som har lyst til at gøre noget ekstra ud af det.
Ingredienser
| 
                                     
                                            
                                                    2 spsk
                                                Olivenolie
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    1¼ kg
                                                Nakkefilet af vildsvin
                                            
                                     
                                 | 
                                
| 
                                     
                                            
                                                    2
                                                Citroner (usprøjtede)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    25 g
                                                Smør
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1
                                                Fed hvidløg - ca. 10-12 pillede fed
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 dl
                                                Salvieblade
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 liter
                                                Mælk
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 spsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     
                                 | 
                                
| 
                                     
                                            
                                                    600 g
                                                Vaskede aspargeskartofler
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    200 g
                                                Fennikler i tynde skiver
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    2 spsk
                                                Olivenolie
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ¾ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     
                                 | 
                                
Pynt
| 
                                     
                                            
                                                    
                                                Bredbladet persille
                                            
                                     
                                 | 
                                
|---|
Tilbehør
| 
                                     
                                            
                                                    225 g
                                                Salat af fx, rødbedeblade, spinat og rucola
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    200 g
                                                Groft brød
                                            
                                     
                                 | 
                                
Sådan gør du
Vildsvin
Braisering
Kartofler
Servering
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Retten kan også laves med nakkefilet uden svær fra gris.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
490 kJ / 117 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g | 
| Protein: | 7,9 g | 
| Fedt: | 6,3 g | 
| Kulhydrat: | 7,2 g |