Brandade
Ny

Brandade

30 min Forret

Brandade er en meget gammel ret, som siges at have rødder helt tilbage til 1500 tallet. Brandade findes i forskellige udgaver i forskellige lande. I Frankrig og Spanien er der selvfølgelig olivenolie i brandaden, hvor vi her på vore breddegrader baserer brandaden på mejeriprodukter som mælk og smør. Vi har valgt at bruge torskefilet til vores brandade, men ofte indgår der også tørret fisk i en brandade - og det smager bestemt også godt.

Mere inspiration

Går du all in - så må du også bage rugbrød ....

Velbekomme!
Tip

Brandade kan serveres både lun og kold. Laver du din brandade på tørret fisk får du en meget mere intens smag.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4415 kJ / 1055 kcal

Næringsindhold pr. 100g

535 kJ / 128 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,7 g
Protein: 17 % 5,3 g
Kulhydrat: 55,3 % 17,4 g
Fedt: 27,7 % 4 g

Ingredienser