Broccolicouscous med stegte kyllingefileter
30 min
•
Prøv broccoli på en ny måde - som broccoliucouscous. Måske kender du blomkålsris. Broccolien er også revet, men bliver bare lidt finere. Derfor kalder vi den couscous.
Ingredienser
Stegte kyllingefileter
2
Kyllingefileter (ca. 300 g)
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
1 tsk
Stødt spidskommen
|
|
½ tsk
Groft salt
|
4
Gulerødder i små tern (ca. 300 g)
|
|
---|---|
2
Rødløg i tynde både (ca. 150 g)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Rosiner
|
|
200 g
Salatost i tern
|
Broccolicouscous
450 g
Fintrevet broccoli
|
|
---|---|
1 liter
Kogende vand
|
|
20 g
Smør
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
240 g
Ristede fuldkornspitabrød
|
---|
Sådan gør du
Stegte kyllingefileter
Grøntsager
Broccolicouscous
Du kan udelade brødet som tilbehør og i stedet vende broccolicouscousen sammen med 200 g tilberedt almindelig couscous (af ca. 100 g rå).
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8905 kJ / 2128 kcal
Næringsindhold pr. 100g
474 kJ / 113 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 26,9 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 39,6 % | 11,1 g |
Fedt: | 33,5 % | 4,3 g |