Broccolifritter

Broccolifritter

Er du i tvivl om, hvad du skal bruge broccolistokken til, når du har skåret buketterne fra? Lav broccolifritter af stokken, som smager helt fantastisk. Fritterne er krydret med hvidløg og ost og vendes i pankorasp, der giver dem et dejligt knas. Det er en genial måde at bruge broccolistokken på, og hvis du serverer broccolifritterne med en dip lavet på creme fraiche, så bliver det med garanti en succes. Bag fritterne hurtigt og effektivt i en airfryer - eller bag dem i ovnen - bare i lidt længere tid.

Sådan gør du

Broccolifritter
  • Skræl det yderste lag af broccolistokken og skær dem i stave (ca. 1 x 1 cm i tykkelsen). Vend dem i olie.
  • Bland maizena, hvidløgspulver og salt sammen og vend det med fritterne. Tilføj pankorasp og ost.
  • Kom fritterne i en airfryer og bag dem gyldne og sprøde.
Bagetid i airfryer
  • Ca. 10-12 min. ved 200°.
Mere inspiration

Krydret dip til broccolifritterne.

Holiday dip
10 min
Holiday dip
(6)
Velbekomme!
Tip

Du kan sagtens bage broccolifritterne i en almindelig ovn - de skal bare have lidt længere tid. Fritterne bliver dog muligvis ikke helt lige så sprøde, men smager mindst lige så godt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1634 kJ / 391 kcal

Næringsindhold pr. 100g

161 kJ / 39 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 4 g
Protein: 45,3 % 4,3 g
Kulhydrat: 30,1 % 2,9 g
Fedt: 24,6 % 1,1 g

Ingredienser

Broccoli fritter
Broccoli, stokken herfra (ca. 250 g)
2
Olivenolie
1 tsk
Majsstivelse
1 tsk
Hvidløgspulver
½ tsk
Groft salt
¼ tsk
Pankorasp
1 spsk
2