Brunsvigersnegle

60+ min

Brunsvigersnegle - to lækre sager, der er samlet til én rigtig god ting. Brunsvigersnegle ligner kanelsnegle, men smager som klassisk brunsviger. Og så har vi bagt sneglene tæt i en bradepande, så de bliver ekstra lækre og svampede, og fyldet holder sig der, hvor det skal. Brunsvigersnegle kan godt gå hen at blive et hit, også når I skal have kage med - i klassen, på udflugt eller til et møde.

Brunsvigersnegle
Mere inspiration

Her har du opskriften på de traditionelle kanelsnegle.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

17334 kJ / 4143 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1534 kJ / 367 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 5,3 % 4,8 g
Kulhydrat: 48,7 % 43,9 g
Fedt: 46 % 19,1 g
Frysetips

Skil evt. brunsvigersneglene fra hinanden, inden du fryser dem ned. Så kan du tage en op ad gangen. Brunsvigersneglene smager bedst, når du luner dem inden servering.

Ingredienser