Skal du lave mange burgere, så kan du brune burgerne på panden og stege dem færdige i ovnen. Du kan også stege bacon i ovnen.
12766 kJ / 3051 kcal
910 kJ / 217 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 20,2 % | 10,8 g |
Kulhydrat: | 19,4 % | 10,4 g |
Fedt: | 60,4 % | 14,8 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
8 skiver
Bacon (ca. 125 g)
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
500 g
Hakket oksekød (ca. 12% fedt)
|
|
4 skiver
Lagret cheddarost
|
4
Burgerboller, fx briocheboller
|
|
---|---|
1 dl
Mayonnaise, fx Hellmanns kryddermayonnaise
|
|
2
Tomater i skiver
|
|
½
Agurk i skiver
|
|
1
Rødløg i tynde ringe
|
|
4 blade
Hjertesalat
|