Champignongryde med ingefær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Umamismag fra champignon, kød og mælkesauce op imod den skarpe ingefær og den søde honning - det er godt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g smør
  • 450 g hele, rensede champignoner
  • 400 g skinkekød i tern
  • ½ dl vand
  • 1½ spsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 spsk honning
  • 1 tsk groft salt
  • ½ liter Karolines Køkken® mælkesauce Mælkesauce
  • 5 forårsløg i skrå stykker

Pynt

  • saltet pistacienøddekerne

Tilbehør

  • kog 320 g løse ris, parboiled og vend dem med
  • fintrevet citronskal (usprøjtet)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad halvdelen af smørret gyldne i en stegegryde. Steg champignonerne ved kraftig varme i ca. 4 min. og tag dem op. Lad resten af smørret gyldne og brun kødet i ca. 2 min. Tilsæt vand, ingefær, honning og salt. Lad kødet koge ved svag varme og under låg i ca. 45 min. Tilsæt mælkesauce, løg og de stegte champignoner. Bring retten i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag til.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,5 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag