Champignongryde med ingefær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Umamismag fra champignon, kød og mælkesauce op imod den skarpe ingefær og den søde honning - det er godt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g smør
  • 450 g hele, rensede champignoner
  • 400 g skinkekød i tern
  • ½ dl vand
  • 1½ spsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 spsk honning
  • 1 tsk groft salt
  • ½ liter Karolines Køkken® mælkesauce Hvid mælkesauce 4%
  • 5 forårsløg i skrå stykker

Pynt

  • saltet pistacienøddekerne

Tilbehør

  • kog 320 g løse ris, parboiled og vend dem med
  • fintrevet citronskal (usprøjtet)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad halvdelen af smørret gyldne i en stegegryde. Steg champignonerne ved kraftig varme i ca. 4 min. og tag dem op. Lad resten af smørret gyldne og brun kødet i ca. 2 min. Tilsæt vand, ingefær, honning og salt. Lad kødet koge ved svag varme og under låg i ca. 45 min. Tilsæt mælkesauce, løg og de stegte champignoner. Bring retten i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag til.

Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,5 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 33 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag