Champignongryde med ingefær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Umamismag fra champignon, kød og mælkesauce op imod den skarpe ingefær og den søde honning - det er godt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g smør
  • 450 g hele, rensede champignoner
  • 400 g skinkekød i tern
  • ½ dl vand
  • 1½ spsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 spsk honning
  • 1 tsk groft salt
  • ½ liter Karolines Køkken® mælkesauce Mælkesauce
  • 5 forårsløg i skrå stykker

Pynt

  • saltet pistacienøddekerne

Tilbehør

  • kog 320 g løse ris, parboiled og vend dem med
  • fintrevet citronskal (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad halvdelen af smørret gyldne i en stegegryde. Steg champignonerne ved kraftig varme i ca. 4 min. og tag dem op. Lad resten af smørret gyldne og brun kødet i ca. 2 min. Tilsæt vand, ingefær, honning og salt. Lad kødet koge ved svag varme og under låg i ca. 45 min. Tilsæt mælkesauce, løg og de stegte champignoner. Bring retten i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag til.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,5 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: