Cheesecake med skovbær og skyr
6 timer
•
Arbejdstid: 30 min
•
En frisk version af cheesecake med skyr og skovbær - og masser af friske bær på toppen.
Ingredienser
Bund
|
250 g
Mandler
|
|
|---|---|
|
15
Dadler uden sten
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Skovbærskyr
|
3 blade
Husblas
|
|
|---|---|
|
200 g
Hytteost
|
|
|
5 dl
Skyr med skovbær
|
|
|
1 spsk
Akaciehonning
|
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
½ tsk
Vaniljepulver
|
|
250 g
Blandede bær, fx blåbær, brombær og hindbær
|
|---|
Sådan gør du
Bund
Skovbærskyr
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
732 kJ / 175 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 4,7 g |
| Protein: | 9,6 g |
| Fedt: | 10 g |
| Kulhydrat: | 11,7 g |
Relateret video
Sådan laver du Cheesecake med skovbær og skyr
En sundere version af cheesecake med skyr og skovbær - og masser af friske bær på toppen.