Chili con pollo

Chili con pollo

45 min
Mild og familievenlig variation af chili con carne med kylling og bønner.

Sådan gør du

  • Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kylling og salt i ca. 2 min. tilsæt hvidløg, chili og løg og steg i yderligere ca. 1 min. Skyl bønnerne og lad dem dryppe af i en sigte. Tilsæt bønnerne og de øvrige ingredienser - pånær persille og kog blandingen ved jævn varme i ca. 5 min. Tag panden af varmen og vend ¾ af persillen i retten og pynt med resten. Server Chili con pollo rygende varm med fraiche og nykogte ris til.
Energiindhold for hele retten:

9914 kJ / 2370 kcal

Næringsindhold pr. 100g

520 kJ / 124 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 27,9 % 8,5 g
Kulhydrat: 58,6 % 17,9 g
Fedt: 13,5 % 1,9 g
Mere inspiration

Vil du have mere inspiration til mad med bælgfrugter....her er en vegetarisk ret.

Bønnegryde
30 min
Bønnegryde
(23)
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser

15 g Smør
400 g Kyllingefilet i mundrette stykker
1 tsk Groft salt
1 Stort finthakket fed hvidløg
1 spsk Finthakket rød chilipeber
1 Rødløg i tynde både (ca. 100 g)
1 dåse Brune bønner eller kidneybønner (ca. 420 g)
1 dåse Flåede tomater (ca. 400 g)
1 spsk Koncentreret kyllingefond
Friskkværnet peber
1 dl Grofthakket bredbladet persille
Hertil
2 dl Fraiche
320 g Basmatiris - koges (ca. 4 dl)
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk