Lækker dip til dine chips.
Opskriften er et godt alternativ til at købe chips og dip og så smager det meget bedre.
2018 kJ / 482 kcal
305 kJ / 73 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,7 g |
Protein: | 20,4 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 47,9 % | 8,6 g |
Fedt: | 31,7 % | 2,6 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Skrællede rodfrugter, fx pastinak, persillerod, jordskok eller gulerod
|
½ kg |
---|---|
Olivenolie
|
1 spsk |
Havsalt
|
½ tsk |
---|---|
Krydderurter, fx rosmarin, persille, timian, oregano eller basilikum
|
2 dl |
100 g | |
Lille knust fed hvidløg
|
1 |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|