Chokolade med kanel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Varm dig på denne chokolade med kanel. Skal der være fest - så smag den til med cognac eller appelsinlikør.

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 1 dl vand
  • 7 dl sødmælk
  • 1 tsk stødt kanel

Sådan gør du

Sådan gør du

Knæk chokoladen i mindre stykker og kom dem i en tykbundet gryde sammen med vand. Kog ved jævn varme og under omrøring til chokoladen er smeltet. Tilsæt mælk og kanel. Bring blandingen i kog, stadig under omrøring, og smag til. Fordel den varme chokolade i 4 krus og server straks.

Tip

Efter en god middag - smag chokoladen til med 4 spsk cognac eller 4 spsk appelsinlikør.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4140 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: