Chokolade med kanel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Varm dig på denne chokolade med kanel. Skal der være fest - så smag den til med cognac eller appelsinlikør.

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 1 dl vand
  • 7 dl sødmælk
  • 1 tsk stødt kanel

Sådan gør du

Sådan gør du

Knæk chokoladen i mindre stykker og kom dem i en tykbundet gryde sammen med vand. Kog ved jævn varme og under omrøring til chokoladen er smeltet. Tilsæt mælk og kanel. Bring blandingen i kog, stadig under omrøring, og smag til. Fordel den varme chokolade i 4 krus og server straks.

Tip

Efter en god middag - smag chokoladen til med 4 spsk cognac eller 4 spsk appelsinlikør.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4140 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: