Chokolade med kanel

Bedømmelse

(0 vurderinger)

15 min

Varm dig på denne chokolade med kanel. Skal der være fest - så smag den til med cognac eller appelsinlikør.

Ingredienser

Antal portioner
  • 100 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 1 dl vand
  • 7 dl sødmælk
  • 1 tsk stødt kanel

Sådan gør du

Sådan gør du

Knæk chokoladen i mindre stykker og kom dem i en tykbundet gryde sammen med vand. Kog ved jævn varme og under omrøring til chokoladen er smeltet. Tilsæt mælk og kanel. Bring blandingen i kog, stadig under omrøring, og smag til. Fordel den varme chokolade i 4 krus og server straks.

Tip

Efter en god middag - smag chokoladen til med 4 spsk cognac eller 4 spsk appelsinlikør.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4140 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 49 %

Print

Kilde: