Chokoladedessert med pebermynte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

After eight - before eight - den kan spises hele tiden - uhmm!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 100 g pebermyntechokolade
  • 3 kiwifrugter
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk hakkede friske pebermynteblade

Pynt

  • pebermyntechokolade
  • frisk pebermynteblad

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Del de 2 slags chokolade i mindre stykker og smelt dem i vandbad.

Pisk først fløden til et let flødeskum. Pisk dernæst æg og sukker til en luftig blanding. Rør den let afkølede chokolade i æggeblandingen. Vend lidt af flødeskummet i og derefter resten. Fordel chokoladedesserten i glas eller kopper. Stil desserterne tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Skræl kiwifrugterne og skær dem i grove stykker. Vend dem sammen med sukker og pebermynte. Lad frugten trække på køkkenbordet i ca. ½ time.

Stil desserterne på tallerkener og pynt med pebermyntechokolade og -blade. Læg frugten på tallerkenerne og server flødeskum til.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,4 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 59 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag