Chokoladedessert med pebermynte

Chokoladedessert med pebermynte

60+ min
After eight - before eight - den kan spises hele tiden - uhmm!

Sådan gør du

  • Del de 2 slags chokolade i mindre stykker og smelt dem i vandbad.
  • Pisk først fløden til et let flødeskum. Pisk dernæst æg og sukker til en luftig blanding. Rør den let afkølede chokolade i æggeblandingen. Vend lidt af flødeskummet i og derefter resten. Fordel chokoladedesserten i glas eller kopper. Stil desserterne tildækket i køleskabet i mindst 1 time.
  • Skræl kiwifrugterne og skær dem i grove stykker. Vend dem sammen med sukker og pebermynte. Lad frugten trække på køkkenbordet i ca. ½ time.
  • Stil desserterne på tallerkener og pynt med pebermyntechokolade og -blade. Læg frugten på tallerkenerne og server flødeskum til.
Energiindhold for hele retten:

9889 kJ / 2364 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1209 kJ / 289 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 5,4 % 3,8 g
Kulhydrat: 32,8 % 23,3 g
Fedt: 61,8 % 20,2 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser

100 g Mørk chokolade
100 g Mørk chokolade med pebermyntefyld, fx aftereight
1½ dl Piskefløde
2 Æg (ca. 1 dl)
2 spsk Sukker
3 Kiwifrugter
1 spsk Sukker
1 spsk Hakkede mynteblade
Pynt
Mørk chokolade
Mynteblade
Tilbehør
1 dl Piskefløde pisket til flødeskum
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk