Chokoladedessert med pebermynte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

After eight - before eight - den kan spises hele tiden - uhmm!

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 100 g pebermyntechokolade
  • 3 kiwifrugter
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk hakkede friske pebermynteblade

Pynt

  • pebermyntechokolade
  • frisk pebermynteblad

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Del de 2 slags chokolade i mindre stykker og smelt dem i vandbad.

Pisk først fløden til et let flødeskum. Pisk dernæst æg og sukker til en luftig blanding. Rør den let afkølede chokolade i æggeblandingen. Vend lidt af flødeskummet i og derefter resten. Fordel chokoladedesserten i glas eller kopper. Stil desserterne tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Skræl kiwifrugterne og skær dem i grove stykker. Vend dem sammen med sukker og pebermynte. Lad frugten trække på køkkenbordet i ca. ½ time.

Stil desserterne på tallerkener og pynt med pebermyntechokolade og -blade. Læg frugten på tallerkenerne og server flødeskum til.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,4 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: