Chokoladedessert med pebermynte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

After eight - before eight - den kan spises hele tiden - uhmm!

Ingredienser

Antal portioner
  • 100 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 100 g pebermyntechokolade
  • 3 kiwifrugter
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk hakkede friske pebermynteblade

Pynt

  • pebermyntechokolader
  • friske pebermynteblade

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Del de 2 slags chokolade i mindre stykker og smelt dem i vandbad.

Pisk først fløden til et let flødeskum. Pisk dernæst æg og sukker til en luftig blanding. Rør den let afkølede chokolade i æggeblandingen. Vend lidt af flødeskummet i og derefter resten. Fordel chokoladedesserten i glas eller kopper. Stil desserterne tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Skræl kiwifrugterne og skær dem i grove stykker. Vend dem sammen med sukker og pebermynte. Lad frugten trække på køkkenbordet i ca. ½ time.

Stil desserterne på tallerkener og pynt med pebermyntechokolade og -blade. Læg frugten på tallerkenerne og server flødeskum til.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,4 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 59 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: