Chokoladedessert med pebermynte

Chokoladedessert med pebermynte

60+ min
Lækker dessert med pebermynte chokolade. After eight - before eight - den kan spises hele tiden. Nem opskrift der serveres i glas - uhmm!
https://www.arla.dk/opskrifter/chokoladedessert-med-pebermynte/

Sådan gør du

  • Del de 2 slags chokolade i mindre stykker og smelt dem i vandbad.
  • Pisk først fløden til et let flødeskum. Pisk dernæst æg og sukker til en luftig blanding.
  • Rør den let afkølede chokolade i æggeblandingen. Vend lidt af flødeskummet i og derefter resten.
  • Fordel chokoladedesserten i glas eller kopper. Stil desserterne tildækket i køleskabet i mindst 1 time.
  • Skræl kiwifrugterne og skær dem i grove stykker.
  • Vend dem sammen med sukker og mynteblade. Lad frugten trække på køkkenbordet i ca. ½ time.
  • Stil desserterne på tallerkener og pynt med chokolade og mynteblade. Læg frugten på tallerkenerne og server flødeskum til.
Energiindhold for hele retten:

9704 kJ / 2319 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1186 kJ / 283 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 5,5 % 3,8 g
Kulhydrat: 33,4 % 23,3 g
Fedt: 61,1 % 19,6 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser

100 g Mørk chokolade
100 g Mørk chokolade med pebermyntefyld, fx aftereight
1½ dl Piskefløde
2 Æg (ca. 1 dl)
2 spsk Sukker
3 Kiwifrugter
1 spsk Sukker
1 spsk Hakkede mynteblade
Pynt
Mørk chokolade
Mynteblade
Tilbehør
1 dl Piskefløde pisket til flødeskum