Chokolatte

15 min
Chokolatte

Kombinationen af kaffe og chokolade - kan det blive bedre?

Ingredienser

¾ dl Nybrygget espressokaffe eller stærk kaffe
25 g Mørk chokolade
2 dl Mælk

Sådan gør du

  • Bræk chokoladen i mindre stykker og læg dem i bunden af et glas. Varm mælken forsigtigt op i en kasserolle til ca. 65° og pisk den varme mælk til et blødt skum. Hæld kaffen over chokoladen og rør indtil det næsten er smeltet. Hæld herefter den varme mælk i og læg mælkeskummet på med en ske.

Tip

  • Drys lidt hakket chokolade eller sigtet kakao og rørsukker over.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

895 kJ / 214 kcal

Næringsindhold pr. 100g

298 kJ / 71 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,1 g
Protein: 16,1 % 2,8 g
Kulhydrat: 50 % 8,8 g
Fedt: 33,9 % 2,7 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/chokolatte/