Citrongræs-panna cotta
4 timer
•
Arbejdstid: 1 time
•
&format=webp)
Frisk og smuk opskrift på panna cotta med citrongræs - dessert med sødt, stærkt og knas.
Ingredienser
2 blade
Husblas
|
|
---|---|
2 stilke
Citrongræs
|
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
60 g
Sukker (ca. ¾ dl)
|
|
2½ dl
Skyr, kvark eller fraiche
|
Mangokompot med chili
100 g
Moden mangofrugt i tern
|
|
---|---|
1½ dl
Vand
|
|
1 tsk
Finthakket rød chilipeber (uden kerner)
|
|
1 spsk
Rørsukker
|
|
½ tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
Hvid chokoladeganache
75 g
Hvid chokolade
|
|
---|---|
½ dl
Piskefløde
|
Sprøde honningkiks
50 g
Smør
|
|
---|---|
1 spsk
Honning
|
|
4 spsk
Flormelis
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
2 spsk
Majsstivelse
|
Pynt
50 g
Macademianødder, evt. ristet
|
|
---|---|
Citronverbena eller citronmelisse
|
Sådan gør du
Mangokompot med chili
Hvid chokoladeganache
Sprøde honningkiks
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Bag resten af dejen til honningkiks og server dem som småkager.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1087 kJ / 260 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,8 g |
Protein: | 4,3 g |
Fedt: | 18,4 g |
Kulhydrat: | 19,6 g |
Relateret video
Sådan skærer du en mango.
Et nemt trick til at skære en mango.
