Citronmousse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(30 vurderinger)

60+ min

Citronmousse som mormor lavede det. Glæd dig til at prøve denne opskrift, hvor citron, flormelis og piskefløde skaber magi, ingen kan modstå!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • banan i skiver

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblas i blød i koldt vand i 10 min. Pisk fløden let og tilsæt vaniljekorn, sukker, citronskal og -saft. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblassen med lidt af flødeskumsblandingen og kom den i resten under omrøring. Fordel citronmoussen i 4 portionsglas og stil dem koldt indtil serveringen. Pynt med bananskiver.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,8 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 13 %
  • Fedt: 84 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag