Coleslaw med hytteost
&format=webp)
Dejlig variant af opskriften på den klassiske coleslaw. Dressingen til denne coleslaw opskrift består af bl.a. hytteost, fraiche og sennep - og råkostsalaten med hvidkål. knoldselleri og æbler er herlig frisk og sprød. Coleslaw er en velsmagende salat, der kan stå for sig selv, men passer fantastisk til både pulled pork, hot wings og kød med barbequesmag - god til grillmad.
Ingredienser
500 g
Hytteost
|
|
---|---|
1 dl
Fraiche
|
|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
½ spsk
Akaciehonning
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
200 g
Fintsnittet hvidkål (ca. g)
|
|
125 g
Groft revet knoldselleri
|
|
150 g
Groft revet gulerødder (ca. g)
|
|
200 g
Groft revet æbler (ca. g)
|
Pynt
2 spsk
Klippet purløg
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan tilberede dressingen uden hytteost med så med mere fraiche. Du kan bruge det syrnede naturelle produkt du har i køleskabet. Smag til. Coleslawen er også god til madpakken.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2109 kJ / 504 kcal
Næringsindhold pr. 100g
162 kJ / 39 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 53,7 % | 5,1 g |
Fedt: | 23,5 % | 1 g |
Kulhydrat: | 22,8 % | 2,2 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
